Centrum voor bewustwording en persoonlijke ontplooiing

Ruimte om ten volle te zijn

Agenda

Workshop: introductie tot Chakra's

Ontdek de Energie binnen in Jou: Introductie tot Chakra's

Misschien heb je al iets gehoord over chakra's, of misschien is dit helemaal nieuw voor je. In onze aankomende workshop nemen we je mee op een fascinerende reis door de wereld van chakra's - de energiecentra van ons lichaam. Heb je je ooit afgevraagd hoe je je energie in balans kunt brengen en je algehele welzijn kunt verbeteren? Tijdens deze workshop bieden we een verhelderende inleiding tot onze chakra's en verkennen we de unieke eigenschappen en betekenissen van elk van de zeven chakra's. Wat kun je verwachten tijdens onze workshop: • Een diepgaande uitleg over de zeven chakra's en hun rol in ons welzijn. • Praktische inzichten in hoe chakra's onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid beïnvloeden. • Eenvoudige en effectieve oefeningen om de harmonie en balans van je chakra's te bevorderen. • Ruimte om vragen te stellen en te delen met gelijkgestemde deelnemers. Of je nu nieuwsgierig bent naar chakra's of al wat bekend bent met dit concept, deze workshop biedt een waardevolle kans om je kennis te verdiepen en je bewustzijn te vergroten. Laat je meevoeren door de wereld van energie en ontdek hoe je jezelf in evenwicht kunt brengen voor een gezonder, gelukkiger leven. Schrijf je nu in voor onze "Ontdek de Energie binnenin Jou: Introductie tot Chakra's" workshop en geef jezelf de kans om je innerlijke balans te herstellen en te stralen.

Heb je interesse om iets meer te weten te komen over chakra's ?

Er is geen voorkennis nodig ! Je bent van harte welkom . Workshop op vrijdag 2 februari van 14u tot 16u in Zennedal , Alsembergsesteenweg 130, Buizingen Deelname aan workshop is 30€. We kijken ernaar uit om deze transformerende reis met jou te delen. Samen zullen we ontdekken, leren en groeien in de wereld van chakra's.

“Wie zijn chakra’s zuivert en meer in balans brengt, ervaart dit ook onmiddellijk. Dank je wel, Nathalie. Je bezorgde me een heerlijke nachtrust en een manier om voor je lichamelijke, mentale en spiritueel welzijn te zorgen.” Christel G. Deelneemster

Benieuwd naar andere workshops gegeven door Nathalie ?

Nathalie Debaes

Als ik ingenieur in de fotonica, de lichttechnologie, heb ik een goede basiskennis over energie en besef ik het belang van energie in onze samenleving. Ook voor het lichaam is energie enorm belangrijk. Ik heb dan ook met veel aandacht de boeken van vb Donna Eden, dr. Sue Morter, Dr Joe Dispenza gelezen en herlezen. Verder heb ik een online cursus bij Dr. Sue Morter en bij Donna Eden gevolgd en volgde ik ‘Energy Medicine’ bij Dominique Heireman. Dit jaar volg ik hierop een verdiepingscursus. Verder heb ik in maart 2023 mijn eerste graad van Reiki heling ontvangen volgens het Usui Systeem. Maar meer nog dan al de kennis, zitten de oefeningen om energie te laten stromen dagelijks in mijn ochtendroutine. Bij een lichamelijk ongemak grijp ik nu ook naar de energieoefeningen, die vaak de pijn doen verminderen en het genezingsproces versnellen. Ik ben ook dankbaar dat ik met deze energieoefeningen mensen heb kunnen helpen voor een opmerkelijkere betere nachtrust na jaren van zoeken zonder succes naar wat kan helpen om goed te slapen. Hoe beter we weten hoe we onze energie in balans krijgen, hoe beter we ons voelen.

Heb je een vraag ? Of wil je iets kwijt ?