Centrum voor bewustwording en persoonlijke ontplooiing

Ruimte om ten volle te zijn

Energie laten stromen

Je energie laten stromen in je lichaam

Optimaliseer je energetische welzijn en voel je energieker dan ooit tevoren!

Wist je dat de stroming van energie in je lichaam en je algehele welzijn nauw met elkaar verbonden zijn? Ze hebben een diepgaande invloed op elkaar. Binnenin jouw lichaam liggen diverse energiebanen die cruciaal zijn voor je gezondheid en vitaliteit. Het vrij laten stromen van deze energie in deze banen is van essentieel belang. Met eenvoudige, effectieve oefeningen kun je de energiestroom in deze banen verbeteren. Dit heeft directe invloed op hoe je je voelt en kan aanzienlijk bijdragen aan je gezondheid. Tijdens onze oefensessies leer je niet alleen hoe je je welzijn kunt verbeteren, maar ook hoe je deze technieken kunt inzetten in specifieke situaties. - Stel je voor dat je je overweldigd voelt of dat stress je parten speelt; hoe geweldig zou het zijn als je in staat bent om overtollige stressenergie af te voeren? - Of als je merkt dat je je niet helemaal fit voelt, leer je hoe je je immuunsysteem een boost kunt geven. - En wat als je te maken hebt met een blessure? We leren je zelfs hoe je het genezingsproces kunt versnellen. Naarmate je meer oefeningen doet, zul je een diepere connectie met je lichaam ontwikkelen en actief bijdragen aan je eigen welzijn. Laat je energie stromen en ontdek een vitaler, gezonder jij!

Praktische Details

Deze energieoefeningssessies duren 50 minuten . Tijdens elke sessie worden enkele basisoefeningen herhaald, samen met nieuwe technieken. We doen de oefeningen in een beperkte groep en je krijgt telkens uitleg welke meerwaarde de oefeningen je lichaam geven. Momenteel zijn de sessies op maandag avond gestopt. Graag start ik hiermee terug op in augustus. Heb je interesse laat dan zeker weten welk tijdstip in de week voor jou zou passen via de onderstaande link. . Ik wens je nu alvast een overvloed aan positieve energie toe!

“Wie zijn chakra’s zuivert en meer in balans brengt, ervaart dit ook onmiddellijk. Dank je wel, Nathalie. Je bezorgde me een heerlijke nachtrust en een manier om voor je lichamelijke, mentale en spiritueel welzijn te zorgen.”  Christel G. Deelneemster

Nathalie Debaes

Als ik ingenieur in de fotonica, de lichttechnologie, heb ik een goede basiskennis over energie en besef ik het belang van energie in onze samenleving. Ook voor het lichaam is energie enorm belangrijk. Ik heb dan ook met veel aandacht de boeken van vb Donna Eden, dr. Sue Morter, Dr Joe Dispenza gelezen en herlezen. Verder heb ik een online cursus bij Dr. Sue Morter en bij Donna Eden gevolgd en volgde ik ‘Energy Medicine’ bij Dominique Heireman. Dit jaar volg ik hierop een verdiepingscursus. Verder heb ik in maart 2023 mijn eerste graad van Reiki heling ontvangen volgens het Usui Systeem. In november 2023 werd ik geïnitieerd in de tweede graad van het traditionele Usui Stem of healing. Maar meer nog dan al de kennis, zitten de oefeningen om energie te laten stromen dagelijks in mijn ochtendroutine. Bij een lichamelijk ongemak grijp ik nu ook naar de energieoefeningen, die vaak de pijn doen verminderen en het genezingsproces versnellen. Ik ben ook dankbaar dat ik met deze energieoefeningen mensen heb kunnen helpen voor een opmerkelijkere betere nachtrust na jaren van zoeken zonder succes naar wat kan helpen om goed te slapen. Hoe beter we weten hoe we onze energie in balans krijgen, hoe beter we ons voelen.

Benieuwd naar andere workshops gegeven door Nathalie ?

Heb je een vraag ? Of wil je iets kwijt ?