Centrum voor bewustwording en persoonlijke ontplooiing

Ruimte om ten volle te zijn

Rzijn

Rzijn

Rzijn biedt een breed scala aan activiteiten op het gebied van bewustwording en zelfontplooiing, georganiseerd in Buizingen en de omgeving van Halle. Activiteiten met ruimte voor - ontmoeten - verbinden - stilvallen - ontdekken - ontplooien - ontluiken - groeien - ontspannen

Ruimte om ten volle te zijn

Ga je Rzijn ? Graag verwelkomen we je ! Om Rust te vinden Om in liefdevolle Relatie te staan met jezelf Om je lichaam ten volle te ervaren in beweging Om betekenisvolle Relaties uit te bouwen met anderen Om diepe verbondenheid met de natuur te ervaren Ruimte om ten volle te zijn

De trekkers van Rzijn “gedreven om iets positiefs neer te zetten “

Liefde voor de ontwikkeling van mensen is wat ons bindt. We willen jou een rustpunt bieden, een mogelijkheid om samen te leren met anderen, in een veilige omgeving nieuwe ervaringen op te doen, een inspirerend boek te lezen, een goed gesprek aan te gaan, een persoonlijk ritueel te vieren, …

We geloven in groei in alle facetten van het mens-Zijn: emotioneel, lichamelijk, sociaal, spiritueel. We doorleefden ook zelf allemaal een groeiproces, en willen graag verder uitdragen wat we hebben geleerd. 

“Ik blijf me steeds verder ontplooien en leer elke dag bij. Ik deel hiervan met veel liefde aan anderen”
Nathalie Debaes
Oprichter Rzijn
“Ik wil een supporter zijn die mensen ondersteunt, met respect voor hun tempo en doelen. Ik wil hen laten kennismaken met de wijsheid die het lichaam ons gegeven heeft.” ​
Nadia Denayer
Oprichter Rzijn
“Ik wil mensen een plek geven waar je kan samenkomen, ontdekken en omarmen. ”
Els Paridaens
Oprichter Rzijn

Rzijn in de pers

Bij de start van Rzijn, hadden we ook heel wat interesse van de pers. Hier kan je de reportage van RingTV , het interview met Radio Halle Victoria en de artikels op VRT nieuws en in het Nieuwsblad terug vinden.

Rzijn in VRT nieuws
Rzijn in Nieuwsblad
Rzijn op RingTV
Interview op radio Victoria

Nathalie Debaes

Ik ben moeder van 3 jong volwassen kinderen, ingenieur van opleiding en sinds een aantal jaren heb ik me meer en meer verdiept in bewustwording en persoonlijke ontplooiing. Zo volgde ik onder meer de cursus 'NLP partitioner' in het ontwikkelingsinstituut, 'Femine Power Mastery ' bij Claire Zammit, 'Natuur als coach' bij Ilse Geusens, Eden Method Studiegroep bij Dominique Heiremans. In maart 2023, november 2003 en april 2024 heb ik mijn eerste, tweede en derde graad van Reiki heling volgens het Usui Systeem ontvangen. Ik inspireer met veel enthousiasme mensen om zich te ontplooien vanuit een positieve kracht. Graag geef ik vanuit mijn levenservaring en levenslessen workshops, lezingen en coaching waarbij deelnemers: - de middelen aangereikt krijgen voor innerlijke groei - uitgedaagd worden om de meerwaarde te ontdekken van somatisch denken naast het rationele denken - innerlijke glazen plafonds in zichzelf kunnen ontdekken en doorbreken - zich vrijer voelen (met een open ruime milde geest) - bewuster en positiever in het leven staan (positiever tegenover zichzelf en anderen) en een betere versie worden van zichzelf - contact maken met hun innerlijk kracht, om meer te realiseren dan dat ze voor mogelijk achtten. Ik doe dit op een respectvolle, creatieve manier met als doel een rijke voedingsrijke bodem aan te bieden voor een positieve innerlijke groei.

"De passie en intense kracht waaruit je de sessies "in je vrouwelijk kracht staan" hebt gedeeld met ons, heeft me diep geraakt. Ik kan alleen maar oprecht dankbaar zijn, voor de inzichten en vrouwelijke kracht die ik mocht ervaren "
Patricia
Deelneemster ' In je vrouwelijke kracht staan'

Nadia Denayer

Ik ben mama van een prachtig dochtertje Linde en levenspartner van Wim. Het pad van persoonlijke groei en bewustwording trekt me al aan zolang ik me herinner. Ik leer enorm graag bij! Na mijn middelbare studies koos ik voor Sociale Agogiek. En trok daarna naar AgapeBelgium voor de vierjarige opleiding dans-en bewegingstherapie. Voor mij is dans en beweging een sleutel naar een gelukkig leven. Lange tijd voelde ik me afgesneden en angstig. In mijn hoofd maalden ideeën dat ik me toch wel goed moest voelen, omwille van een fijne relatie, vriendschappen, leuke studies en job,…maar ik ervaarde het niet. Door mezelf te leren uitdrukken met dans en beweging, en ook m’n stem te leren gebruiken, kon transformatie plaatsvinden. Dat heeft gemaakt dat ik dankbaarheid en schoonheid ervaar in mijn leven, zonder dat het een moeten is. Het is een intens proces dat nooit stopt. Het gaat ook niet lineair. Bij elke stap duiken nieuwe uitdagingen op, en zijn er tegelijkertijd veel schatten te ontdekken. Graag wil ik je ondersteunen op je pad naar eigenwaarde. Ik hou daarbij rekening met elk facet van je mens-zijn, met aandacht voor wat je lichaam aangeeft, je sociale relaties, je emoties en je spiritualiteit. Net zoals een opgerolde varen, kan de mens zijn volle potentieel ontrollen en prachtige groenen bladeren krijgen. Ik geloof dat alles hiervoor al aanwezig is in elke cel van je lichaam! En dat dans en beweging een krachtig medium hierbij kan zijn.

Els Paridaens

Ik ben een gelukkige vrouw, partner, vriendin, moeder, mantelzorger, dochter, meter, tante, werknemer, gelover, ontdekker, … En kan enorm genieten van samen zijn met Luc, Hobbes, Maarten, Ruben en Jozefien en Jarl. Ik hou van mensen, natuur, de stad, lekker eten, samenzitten en filosoferen, losse babbels en hartelijke begroetingen. En vandaag neem ik de stap om een droom te beLEVen. Een droom die een aantal jaren mocht borrelen en ontluiken. Ik open een ontdekkingsplek voor ‘geestige’ nul tot negenennegentig jarigen, een "Sveerplekje" .

Je kunt je planten niet dwingen om te groeien, je kunt wel de juiste condities voor groei creëren.

Heb je een vraag ? Of wil je iets kwijt ?