Centrum voor bewustwording en persoonlijke ontplooiing

Ruimte om ten volle te zijn

Vrouwelijke kracht

Workshopreeks 'In je vrouwelijke kracht staan'

Droom je van een vitaler lichaam en een betere gezondheid? Verlang je naar meer ontspanning, genot, en een diepere verbinding met je geliefden, kinderen of ouders? Of wil je jouw financiële situatie een boost geven? Misschien zoek je naar manieren om een grotere impact te hebben met jouw leven? De eerste stap om jouw dromen werkelijkheid te laten worden, is om je innerlijke kracht te ontdekken en de nodige veranderingen, hoe groot of klein ook, aan te brengen.

"De passie en intense kracht waaruit je de sessies "in je vrouwelijk kracht staan" hebt gedeeld met ons, heeft me diep geraakt. Ik kan alleen maar oprecht dankbaar zijn, voor de inzichten en vrouwelijke kracht die ik mocht ervaren "
Patricia Vandenhoeck
Deelneemster

Vrouwelijke kracht staat voor creativiteit, zorgzaamheid, gevend, zachtheid, flexible, niet-rechtlijnig denken, samenwerking, procesmatig, niet-lineair, onvoorspelbaar, ontvankelijk, intuïtief, liefdevol, voedend, relationeel, emotioneel, opkomend, vruchtbaar,… Ontdek hoe je deze duurzame kracht kan aanwenden voor het realiseren van je dromen. In een reeks van 8 inspirerende sessies, elk met een duur van 2 uur, zul je de kans krijgen om 3 krachtige bronnen binnenin jezelf te ontdekken. Deze bronnen zullen jouw vrouwelijke energie laten stromen zoals nooit tevoren.

"Ik heb enkel lof over de workshop. Nathalie is een echte inspirator en weet een heel mooie, veilige en aanmoedigende sfeer neer te zetten. De aangereikte kennis, oefeningen en meditaties waren heel bijzonder en de verbondenheid en uitwisseling van de groep maakte het proces nog waardevoller. Ik kwam na een drukke dag meestal een beetje moe toe, maar ging steeds met tonnen inspiratie en een goed gevoel naar huis. "
Sara Luyckfasseel
Deelneemster

Ben je geïnteresseerd?

Voor iedereen die meer wil halen uit hun vrouwelijke kracht, is dit een absolute aanrader. Schrijf je dan nu in voor onze kosteloze kennismakingsworkshop op dinsdag 15 oktober om 10:00 uur of om 20:00 uur. Samen zullen we jouw innerlijke kracht laten bloeien.

"Een echte aanrader en eyeopener.
Een workshopreeks die elke vrouw zou moeten kunnen volgen.
Het brengt je dichter bij jezelf en je mogelijkheden. "
Katelijne
Deelneemster

Praktische informatie over de reeks

0494824941 nathalie@rzijn.be

"Deze workshop is een uitnodiging om dichter bij jezelf komen, je droom-intentie te ontdekken en te laten groeien. Nathalie neemt je mee vol mildheid en met een warm hart voor ieder van haar deelnemers. Ze biedt jou kansen aan om te groeien en zelfvertrouwen om te geloven in jezelf en in jouw droom! Met mooie meditaties en doeltreffende, laagdrempelige werkvormen deelt ze haar passie en haar kennis zodat jij in staat bent om jouw leven in de diepte te kunnen ontplooien en te kunnen groeien in “bewust”-ZIJN! "
Christel G.
Deelneemster
"Boeiende workshops om kracht in jezelf te ontdekken voor down-to-earth dromers."
Nancy Speeckaert
Deelneemster van workshopreeks 'In je vrouwelijke kracht staan'
“Een uitnodiging voor (persoonlijke) wonderlijke groei met een milde blik, naar een krachtige toekomst in verbondenheid met verleden en heden, anderen en jezelf.”
Anne
Deelneemster van workshopreeks 'In je vrouwelijke kracht staan'
“Ontdek, ontmoet, geniet, groei en leef vanuit je hart. Je hart = je intuïtie, je basis, je wijsheid, vertrouw op jezelf"
Els Paridaens
Deelneemster van workshopreeks 'In je vrouwelijke kracht staan'

Nathalie Debaes

Niet alleen ben ik een trotse moeder van drie jongvolwassen kinderen, maar ik ben ook opgeleid als ingenieur. De laatste jaren heb ik echter een diepgaande interesse ontwikkeld in bewustwording en persoonlijke groei. Deze fascinatie heeft me geleid naar inspirerende paden, waaronder het behalen van mijn 'NLP Practitioner'-certificaat aan het Ontwikkelingsinstituut, deelname aan 'Feminine Power Mastery' met Claire Zammit, ontdekken van de kracht van de natuur als coach met Ilse Geusens, en de verhelderende inzichten uit 'Year of Miracles' van Marci Shimoff en Dr. Sue Morter. Daarnaast heb ik verschillende 'Be the Light'-sessies bijgewoond, geleid door Marcel Griffioen. Mijn levenservaring en deze rijke schat aan inzichten deel ik graag met anderen die verlangen naar persoonlijke groei en het versterken van hun innerlijke kracht. Mijn overtuiging is dat het vanuit een positieve kracht mogelijk is om vrijer en dieper verbonden te zijn met jezelf. De workshopreeks 'In je Vrouwelijke Kracht Staan' heb ik al aan drie verschillende groepen gegeven, en de overweldigend positieve feedback heeft me geïnspireerd om dit dit najaar opnieuw aan te bieden. Ik nodig je van harte uit om deel te nemen en samen met ons op ontdekkingsreis te gaan naar jouw innerlijke kracht

Mijn visie

De wereld is volop aan het veranderen. Verandering vraagt energie en houdt tegelijkertijd de vrijheid in en de opportuniteit om aan een nieuwe toekomst te boetseren en om een nieuwe weg in te slaan. Ik zie rondom mij veel mensen die veel bewuster willen gaan leven, met een positieve insteek, met een hechte verbinding tussen mensen, met respect voor dier en natuur, met een open blik, die de dingen en zichzelf in vraag durven stellen. Anderzijds zijn we door onze opvoeding en opleidingen sterk gevormd om vanuit het denken en vanuit een controle maatschappij te leven en te functioneren en dit met bitter weinig ruimte voor creativiteit, bewustwording, verbinding met onszelf, procesmatig denken, loslaten,… En dat is nu juist waar onze samenleving en wereld nood aan heeft: aan mensen die loskomen van limiterende overtuigingen, hun eigen identiteit op het spoor komen, heel bewust worden en zichzelf overtreffen door hun ware identiteit en kracht op het spoor te komen. Door te leven vanuit een visie en deze visie als een poolster, een navigatiesysteem te volgen. Die zich niet laten afschrikken door het vandaag nog onbekende ‘hoe’, maar die leven vanuit een persoonlijke missie, een sterke ‘waarom’ , en die vertrouwen dat ‘hoe’ zich zal ontplooien, zolang je de ‘waarom’ geheel doorleeft. Mensen dienen hun kracht in zichzelf en in anderen te ontdekken. Leren van elkaars kracht in plaats van elkaar onmacht te bevechten, is de weg om te bewandelen. Vanuit een positieve kracht, jezelf overtreffen en anderen aansporen. De mens kan zoveel meer vanuit verbondenheid met zichzelf en anderen, waardoor hij de beste versie wordt van zichzelf. De wereld heeft nu de beste versie van iedereen nodig zodat we groeien naar een milde, liefdevolle samenleving met veel ruimte voor verbondenheid met elkaar, met de natuur. Veel mensen voelen het diepere verlangen om een diepgaande verandering naar een positieve samenleving, maar zijn nog geremd door limiterende overtuigingen die ze ervaren als een stuk van hun identiteit. Door mijn zoektocht ben ik al een paar duidelijke richtingaanwijzers tegengekomen, die ik graag deel, om anderen te inspireren ook persoonlijk te groeien en boven zichzelf uit te stijgen. De mensheid staat op het punt om naar een hogere dimensie van mens en van samenleven te evolueren. Zeker nu techniek en technologie voor ondenkbare evoluties kan zorgen, dienen we nog sterker verbonden met onszelf, onze gevoelens, onze waarden, onze identiteit, onze missie te leven. Vanuit liefde voor het leven, voor de ander en voor onszelf is er ontzettend veel mogelijk voor de mensheid.

Heb je een vraag ? Of wil je iets kwijt ?