Centrum voor bewustwording en persoonlijke ontplooiing

Ruimte om ten volle te zijn

Ogen dicht en dansen

Workshop over loslaten

© Maaike De Couvreur

Kan je moeilijk loslaten? Wil je afscheid nemen van ideaalbeelden die je niet langer dienen? Heb je vaak spanning in je lichaam? Tijdens deze reeks ‘Ogen dicht en dansen’ krijg je handvatten aangeboden om los te laten. Dit zowel op het fysieke niveau, waarbij we via beweging spanning lossen. We kijken ook naar de emoties en gedachten die ermee gepaard gaan. Verder symboliseren we wat we willen loslaten of waar we afscheid van willen nemen.

Positieve impact van bewegen

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat bewegen en dansen een positief effect heeft op de gezondheid. Niet alleen je lichaam, maar ook je hart en ziel worden er blij van. Bewegen en dansen in groep werkt heel verbindend, je kan je ervaringen met elkaar delen. Die verbinding met de anderen, zal je sterken om mooie ervaringen toe te voegen aan je leven!

© Maaike De Couvreur
© Nathalie Debaes

Wie ben ik?

Mijn naam is Nadia Denayer. Al van kinds af aan dans ik graag. Het helpt me diep in verbinding met mezelf te komen. Tegelijkertijd leidt het ook af van zorgen. Als ik dans, voel ik me heel krachtig. Enerzijds richt ik m'n praktijk op volwassenen voor het hervinden van zelfvertrouwen en eigenwaarde, anderzijds werk ik met mensen met een chronische aandoening en leer ik hen de helende kracht van beweging en dans kennen.

Ervaringen

Even alles loslaten, ontdekken, durven voelen in een veilig samen zijn en een warme omgeving. Geeft positieve deugddoende energie en maakt tegelijk rustig. Het mag zijn.
Deelnemer
Heerlijk zo in beweging alles mogen loslaten. Het lijkt als spelen, als ontdekken en op het einde van de sessie is mijn hoofd helemaal leeg. Met een glimlach en nieuwe energie kon ik weer naar huis.
Deelnemer

Praktische info

Alle praktische info op een rijtje: Plaats: Don Bosco Buizingen Inschrijven: nadia@rzijn.be – www.rzijn.be Datum: zaterdag 01/06 van 8u30 tot 12u30 Prijs: €45 Meer info: contacteer Nadia Denayer via nadia@rzijn.be of 0472/46.75.44