Centrum voor bewustwording en persoonlijke ontplooiing

Ruimte om ten volle te zijn

Meridianen

Workshop: introductie tot Meridianen

Ontdek de Energie binnen in jou: Introductie tot Meridianen

Ontdek en verken dit fascinerende netwerk van energiebanen tijdens onze workshop over meridianen. Samen duiken we in de wereld van eeuwenoude geneeskunde en leren we hoe deze kennis kan bijdragen aan jouw welzijn. Tijdens deze interactieve workshop zullen we de basisbeginselen van meridianen verkennen, waarbij we ons richten op het begrijpen van hun functies en hoe ze verbonden zijn met verschillende aspecten van ons lichaam. Je zult waardevolle inzichten opdoen die je zelf kunt toepassen. Of je nu nieuw bent in dit gebied of al enige ervaring hebt, deze workshop biedt een rijke ervaring om je kennis te verdiepen en jezelf onder te dompelen in de wereld van meridianen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van meridianen voor een gebalanceerd en gezond leven. Samen gaan we op een ontdekkingsreis naar een beter begrip van onze eigen lichaamsenergieën. .

Wat kun je verwachten tijdens onze workshop:

Wat kun je verwachten tijdens onze workshop: • Een diepgaande uitleg over de 14 meridianen en hun rol in ons welzijn. • Praktische inzichten in hoe de meridianen onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid beïnvloeden. • Eenvoudige en effectieve oefeningen om de harmonie en balans van de energie stroom in je merdianen te bevorderen. • Ruimte om vragen te stellen en te delen met gelijkgestemde deelnemers.

Heb je interesse om iets meer te weten te komen over je energiebanen of meridianen?

Er is geen voorkennis nodig ! Je bent van harte welkom . Workshop op vrijdag 1 maart van 14u tot 16u in Zennedal , Alsembergsesteenweg 130, Buizingen Deelname aan workshop is 30€. sociaal tarief mogelijk We kijken ernaar uit om deze transformerende reis met jou te delen. Samen zullen we ontdekken, leren en groeien in de wereld van meridianen.

Nathalie Debaes

Als ik ingenieur in de fotonica, de lichttechnologie, heb ik een goede basiskennis over energie en besef ik het belang van energie in onze samenleving. Ook voor het lichaam is energie enorm belangrijk. Ik heb dan ook met veel aandacht de boeken van vb Donna Eden, dr. Sue Morter, Dr Joe Dispenza gelezen en herlezen. Verder heb ik een online cursus bij Dr. Sue Morter en bij Donna Eden gevolgd en volgde ik de Eden Method Studiegroep bij Dominique Heiremans, Eden Method Cinical Practitioner & Eden Method Autohorized 101/102 Teacher. En nadien volgde ik de EM praktische verdiepingsdagen waar we de basistechnieken van Donna's werk inoefenen. Dit jaar volg ik hierop een verdiepingscursus. Verder heb ik in maart 2023 mijn eerste graad van Reiki heling ontvangen volgens het Usui Systeem. Maar meer nog dan al de kennis, zitten de oefeningen om energie te laten stromen dagelijks in mijn ochtendroutine. Bij een lichamelijk ongemak grijp ik nu ook naar de energieoefeningen, die vaak de pijn doen verminderen en het genezingsproces versnellen. Ik ben ook dankbaar dat ik met deze energieoefeningen mensen heb kunnen helpen voor een opmerkelijkere betere nachtrust na jaren van zoeken zonder succes naar wat kan helpen om goed te slapen. Hoe beter we weten hoe we onze energie in balans krijgen, hoe beter we ons voelen.

Heb je een vraag ? Of wil je iets kwijt ?