Centrum voor bewustwording en persoonlijke ontplooiing

Ruimte om ten volle te zijn

Live The Connection

Live The Connection

Live The Connection is een zeer krachtige methode om verschillende vormen stress in je leven weg te nemen.

Gevolgen van stress Stress kent iedereen wel. We weten allemaal dat stress veel negatieve gevolgen heeft, op het vlak van je gezondheid, zowel fysisch als psychisch. Het is ook een belangrijke oorzaak van problemen in relaties. Als je stress hebt, ben je de verbinding kwijt met jezelf en je omgeving. Stress wegnemen Uit neurowetenschappelijk onderzoek blijkt dat als we in stress zijn, onze twee hersenhelften niet meer zo goed samenwerken. We kunnen rust en vrede beleven als onze twee hersenhelften met elkaar verbonden zijn. Live The Connection kent een eenvoudige en krachtige tool: ‘Het ABC van ontstressen’. Met ‘Het ABC’ verbind je de twee hersenhelften weer met elkaar en voel je weer de verbinding met jezelf en je omgeving.

Van energievretende daadkracht naar vanzelf je doelen bereiken

Je kan in je leven ontdekken dat je niet gelukkig bent met dingen zoals ze lopen, dat je het graag anders wilt. Je kan er dan bewust voor kiezen om deze dingen aan te pakken. Je wil dingen veranderen en je gebruikt je wilskracht om dit te verwezenlijken. Dit lukt ook, maar wat we niet beseffen, is dat deze wilskracht héél veel energie vraagt en onbewust leidt tot een burn-out, een depressie of andere aandoeningen. De grote kracht van Live The Connection is dat het inwerkt op het onderbewuste niveau. 95% van onze gedragingen en overtuigingen vinden hun oorsprong in en worden gestuurd door het onderbewuste. Het onderbewuste geheugen werkt veel sneller dan het bewustzijn, waardoor er op korte tijd heel veel zaken kunnen opgelost worden. Natuurlijk is er een wisselwerking tussen het bewuste niveau en het onderbewuste niveau. We kiezen bewust voor wat we willen en veranderen dan dingen op het onderbewuste niveau. Hierdoor krijg je automatische, helpende impulsen. Deze impulsen zorgen ervoor dat de dingen die je bewust wilt bereiken vanzelf gaan: ze worden automatisch aangestuurd door je onderbewuste. Zo komt er energie en levensvreugde vrij.

Coachen volgens het PAVA bewustzijnsmodel

Er zijn 4 fenomenen die ons daadwerkelijk helpen om meer geluk en tevredenheid te ervaren in ons leven.

 • Je omgeving waarnemen zoals ze werkelijk is.
 • Het accepteren van situaties en gebeurtenissen. Als je weerstand hebt ten aanzien van iets, wordt je levensenergie dichtgeknepen. Door te accepteren kan de energie weer stromen, zie je de dingen weer vanuit een ander daglicht, worden er oplossingen vanuit een totaal onverwachte hoek aangereikt. Accepteren is een belangrijke stap naar geluk. Accepteren betekent niet dat je je ergens bij neerlegt; het is wel een stap om dingen daadwerkelijk te veranderen.
 • Een duidelijke visie hebben. Weten wat je wil en weten wat er in een bepaalde situatie nodig is, voor alle betrokkenen.
 • Daadwerkelijke acties ondernemen. Dit betekent dat je geen uitstelgedrag vertoont en dat je tussen de acties door momenten inlast om bewust in stilte te gaan, in niet-handelen, waardoor de actie die erop volgt nog constructiever is.
Via het ervaren en loslaten van emoties, oefeningen om zuiver te kunnen waarnemen, je verplaatsen in het gezichtspunt van anderen, het visualiseren van doelen, het op zoek gaan naar hulpbronnen om je doelen te bereiken, het doorbreken van piekercirkels, jezelf te vergeven, het ontdekken wat je missie is, bewegingsoefeningen en geleide meditaties zet je daadwerkelijk stappen om te groeien naar geluk en tevredenheid in je leven.

Wat mag je verwachten?

Wat ik vroeger ervaren heb tijdens mijn leven en waarmee mensen nu tot bij mij komen.

 • Gefocust zijn op problemen en weinig plezier hebben in het leven
 • Veel stress ervaren, last hebben van prikkels en angstaanvallen
 • Je laten overspoelen door emoties van anderen
 • Alles voor een ander willen doen maar niet voor jezelf zorgen
 • Moeilijk beslissingen kunnen nemen en uitstelgedrag vertonen
 • Je zelfvertrouwen hangt af van wat mensen van je denken
 • Te weinig in verbinding zijn met je lichaam
 • Depressie en Burn-out
Welke veranderingen hebben mensen ervaren?
 • korte tijd de stress wegnemen
 • Kunnen genieten van kleine dingen zoals een wandeling, een mooi uitzicht, een leuk boek, een goeie babbel, samen eten, naar muziek luisteren, dansen, …
 • Jezelf graag zien, luisteren naar jezelf en bewust dingen doen die jou opladen
 • Zin hebben om op te staan
 • Weten wat je wil, prioriteiten stellen en gefocust concrete stappen zetten zodat je je doel bereikt.
 • Sterk in je schoenen staan en vertrouwen hebben in je eigen kunnen en hiervoor niet afhankelijk zijn van anderen
 • Empathisch luisteren en tegelijkertijd bij jezelf blijven
 • Luisteren naar je lichaam en er rekening mee houden
Mijn aanbod:
 • Een gratis, individuele en vrijblijvende kennismakingssessie van 1u30
 • Losse, individuele sessie van 1u30. Prijs: €79,00 / tijdens de maanden april en mei €59,00
 • Kort traject van 3 individuele sessies van 1u30 Prijs: € 259,00 / tijdens de maanden april en mei € 199,00
 • Lang traject van 10 individuele sessies van 1u30 Prijs: € 699,00 / tijdens de maanden april en mei €499,00
Plaats:
 • Zennedal, Alsembergsesteenweg 130, 1501 Buizingen
 • Thuis in jouw vertrouwde omgeving (gratis tot een straal van 10 km)
 • Woon je wat verder af, dan kunnen we ook perfect online werken.
Meer info:
 • agnavandenberghe@gmail.com
 • Tel: 0498/16.71.99.

Agna organiseert ook Life The Connection praktijkgroepen, voor wie de opleiding van Life The Connection gevolgd heeft.

Agna Vandenberghe

Ik ben Agna Vandenberghe. Ik ben getrouwd en we hebben twee kinderen. In september 2018 kwam ik Live The Connection tegen op mijn tocht. Live The Connection heeft mijn leven écht veranderd. Mijn zelfontplooiing is sindsdien met grote sprongen vooruit gegaan en ik sta anders in het leven. De grootste verandering voor mij is dat ik geen depressies meer heb gehad. Ben ik nu de ruste zelve, weet ik nu voor 100% wat ik wil, voel ik mij altijd supergoed ik mijn vel? Als ik eerlijk ben, nee. Toch is er een héél groot verschil, ik weet nu hoe ik telkens weer tot rust kan komen, dankzij de prachtige tools die ik ken. De uitdagingen die ik nu tegen kom, doen mij groeien en voelen niet meer aan als onoverkomelijke hindernissen. Stel je eens voor. Rust ervaren in jezelf, vanuit vrede en aanvaarding naar de wereld kijken. Om zo te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je echt wil doen in je leven. Met het volle vertrouwen hier stap voor stap naartoe groeien. Voluit leven en met volle teugen genieten van jouw leven! Dit gun ik ieder van jullie en je bent dan ook van harte welkom om samen met mij hierin stappen te zetten en te ontdekken hoe je dit zelf kan aanpakken.

“Ik volg meer mijn intuïtie waardoor ik krachtiger in mijn schoenen sta. Terwijl ik verander, verandert mijn omgeving ook mee. Zo merkte ik dat mijn moeder zich de laatste tijd veel opgeluchter voelt. Agna is een enthousiaste coach die tijd voor je neemt. Ze zorgt dat elke stap volledig is afgerond vooraleer ze met een volgende stap verder gaat. Elke sessie sluit af met dankbaarheid en liefde waardoor je met een goed gevoel naar huis gaat."
Nadia
“Tijdens de sessies voel ik dat er dingen (energie, emoties, …) in beweging komen. Het werkt diep door, waardoor het niet altijd in woorden uit te drukken valt wat er precies gebeurt. Een verandering in mijn dagelijks leven is dat ik gezonder eet.”
Eva
“Ik wou je graag nog bedanken voor onze sessies. Bij onze eerste sessie leerde je me hoe ik mezelf kon ontstressen op een moment waar ik het het meeste nodig had, ik kan nog steeds niet geloven hoe je erin geslaagd bent om een stresskip zoals ik tot rust te brengen! De tweede sessie was iets helemaal anders. Er kwamen heel wat gevoelens bij me los waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden... Achteraf heb ik eens goed gehuild, niet van verdriet maar eerder van opluchting en ja ik ben dan ook hooggevoelig dus tranen horen daar nu eenmaal bij. Het heeft me meer doen nadenken over mezelf en laten beseffen hoe belangrijk het is om af en toe eens een paar minuten tijd voor mezelf te nemen, iets waar ik het vroeger heel moeilijk mee had! Kortom Agna, je bent een geweldige coach en ik ben ervan overtuigd dat je nog vele mensen zal helpen in het leven!”
Joke