Centrum voor bewustwording en persoonlijke ontplooiing

Ruimte om ten volle te zijn

Vrouwenweekend

Vrouwenweekend "Ik ken een geweldige vrouw..."

Weekend voor, met en door vrouwen

Wil je inspiratie opdoen? Tijd en ruimte creëren om bij jezelf stil te staan? Kennismaken met verschillende activiteiten rond bewustwording? Neem dan deel aan het vrouwenweekend! Een weekend waarin je de kracht van ‘samen’ ervaart en met andere geweldige vrouwen energie krijgt en energie geeft. Natuur, dansen, gesprekken,… alle ingrediënten zijn aanwezig om de batterijen op te laden. Nog vrij op 25 en 26 april 2025 en zin in een fantastische vrouwenweekend ? Start : zaterdag 25 april om 9u (welkom voor overnachting op 24/04) Afsluit : zondag 26 april om 15u30

Weekend om volop te genieten, je verbonden te voelen met de natuur , creatief te zijn, te ontspannen, samen te vieren en veel ruimte voor speelsheid en plezier.

Met overnachting in Zennedal Buizingen (gedeelde kamers)

Ben je er graag bij ?

Aarzel dan niet om snel in te schrijven . De plaatsen zijn beperkt ! Prijs voor het weekend is 222€ , voor Kom!pas houders : 66€ Inschrijven via donboscobuizingen@gmail.com

Ik heb enorm genoten van de rust die de activiteiten gaven. Hoewel het programma goed gevuld was, was ik opgeladen na het weekend.

Nancy

Wat een positieve energie hebben jullie hierin gestoken. Jullie geloof in elkaars talenten straalde over op ons. Krachtig en inspirerend.

Anne V.

Mocht dit mogen groeien in de samenleving het zou geweldig zijn.

Anne S.