Centrum voor bewustwording en persoonlijke ontplooiing

Ruimte om ten volle te zijn

Energetische geneeskunde

Workshop: introductie tot energetische geneeskunde

Beste geïnteresseerde in gezondheid en welzijn, Welkom bij onze boeiende workshop over 'Inleiding tot Energetische Geneeskunde'! Ontdek de intrigerende wereld van energie in je lichaam en leer hoe je deze energie in balans kunt brengen voor een gezonder, gelukkiger leven. Waarom deelnemen? De uitdrukking ‘Alles is energie’ bevat een diepe waarheid, bevestigd door wetenschappers. Ontdek de verschillende energetische systemen in je lichaam en hoe ze invloed hebben op je fysieke en emotionele gezondheid. Leer eenvoudige oefeningen om de harmonie in je energiesystemen te herstellen en zo je innerlijke balans te verbeteren.

Wat kun je verwachten?

Overzicht van Energetische Systemen: Leer over de verschillende energiesystemen die van invloed zijn op je gezondheid en welzijn. Praktische Oefeningen: Ervaar eenvoudige en effectieve oefeningen om de harmonie in je energiesystemen te brengen. Interactie en Delen: Stel vragen, deel ervaringen en geniet van een ondersteunende omgeving met gelijkgestemde deelnemers. Ontspannen Sfeer in een Prachtige Tuin: De workshop vindt plaats in mijn mooie tuin, met voorzieningen voor alle weersomstandigheden. Geniet van een ontspannen sfeer en een heerlijke lunch.

" Een interessante inleiding in de energetische geneeskunde waar er verschillende theorieën worden besproken en onmiddellijk worden toegepast met oefeningen "
Sandra Desmet
Deelneemster 1 juni 2024
" Deze workshop geeft energie om meer te doen met de energie ! Het maakt je bewuster, wakkerder, enthousiaster."
Katelijne
Deelneemster 1 juni 2024
"Zeer goed onderbouwd. Je gaat naar huis met heel veel toepasbare oefeningen "
Deelneemster 1 juni 2024
" Leer de energie van je lichaam kennen."
Veerle Mousky
Deelneemster 1 juni 2024

Practische informatie :

Datum en tijd: Zaterdag 6 juli - 9u30 tem 16u30 Plaats: Kerkstraat 21, Buizingen Investering: 70€ Inschrijven: Schrijf je nu in voor de "Workshop: Inleiding tot Energetische Geneeskunde" en geef jezelf de kans om je innerlijke balans te herstellen en te stralen. Laat je meevoeren door de wereld van energie en ontdek hoe je jezelf in evenwicht kunt brengen voor een gezonder, gelukkiger leven. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende dag!

Nathalie Debaes

Als ik ingenieur in de fotonica, de lichttechnologie, heb ik een goede basiskennis over energie en besef ik het belang van energie in onze samenleving. Ook voor het lichaam is energie enorm belangrijk. Ik heb dan ook met veel aandacht de boeken van vb Donna Eden, dr. Sue Morter, Dr Joe Dispenza gelezen en herlezen. Verder heb ik een online cursus bij Dr. Sue Morter en bij Donna Eden gevolgd en volgde ik de Eden Method Studiegroep bij Dominique Heiremans, Eden Method Cinical Practitioner & Eden Method Autohorized 101/102 Teacher. En nadien volgde ik de EM praktische verdiepingsdagen waar we de basistechnieken van Donna's werk inoefenen. Verder heb ik in maart 2023 mijn eerste graad van Reiki heling ontvangen volgens het Usui Systeem. Maar meer nog dan al de kennis, zitten de oefeningen om energie te laten stromen dagelijks in mijn ochtendroutine. Bij een lichamelijk ongemak grijp ik nu ook naar de energieoefeningen, die vaak de pijn doen verminderen en het genezingsproces versnellen. Ik ben ook dankbaar dat ik met deze energieoefeningen mensen heb kunnen helpen voor een opmerkelijkere betere nachtrust na jaren van zoeken zonder succes naar wat kan helpen om goed te slapen. Hoe beter we weten hoe we onze energie in balans krijgen, hoe beter we ons voelen.

Heb je een vraag ? Of wil je iets kwijt ?